Undervandsbiologi

Biologiudvalgets kurser og øvrige aktiviteter er for dig der holder af naturen og gerne vil vide mere. Biologikurserne hjælper med til at få åbnet øjnene for nye dyr og planter, hvorved dine vante dykkersteder kommer til at rumme nye spændende oplevelser og indtryk. På biologiudvalget kurser lærer du de mest almindelige organismer at kende, og du lærer om livsbetingelserne under over fladen.

Udover de annoncerede kurser, kan biologiudvalget også tilbyde at deltage i arrangementer som du eller din klub holder, for at bidrage med biologisk information. Såfremt din klub eller kreds har specielle ønsker, kan der arrangeres specialkurser. Hvis i blot ønsker en biolog med på jeres almindelige dykker ture, kan dette ligeledes arrangeres.

Udvalget vil kunne stille med bestemmelseslitteratur, lupper og en del forhåndsviden. Hvis man ikke selv vil stå for et arrangement eller kan afsætte en weekend til et kursus, afholdes der temadyk forskellige steder i Danmark, hver af en dags varighed. Lokaliteterne varierer lidt fra år til år, så der altid vil være nye og spændende steder at dykke.Hvis du skulle være interesseret i at deltage i udvalgtes arbejde, kontakt vores formand, Hans Jessen Hansen, som kan give dig yderligere informationer og inspiration.